Ingelin Reigstad Norheim

Gjestetaler

Ingelin Reigstad Norheim er 34 år og kommer fra Frekhaug utenfor Bergen. Hun er autorisert sangpedagog i Komplett Sang Teknikk (CVT) etter tre års studier ved Complete Vocal Institute i København. Hele livet har Ingelin hatt en brennende interesse for sang og musikk og har gjort seg et levebrød av musikken siden videregående.

Ingelin er den ene tvillingen i artistduoen Garness, som har gitt ut flere plater med eget materiale og har turnert i en årrekke. Hun har også koret og spilt gitarer sammen med artister som Odd Nordstoga, Sigvart Dagsland, Karoline Krüger, Solveig Leithaug, Elvira Nikolaisen og Marit Larsen. I flere år var Ingelin fast med i Oslo Gospel Choir, som hadde mange turneer i inn- og utland.

Hun har erfaring med korledelse og har også arbeidet som musikklærer i kortere perioder ved Bildøy Bibelskole og Nordhordland folkehøgskole, og som sangunderviser ved NLA Breistein. Som lovsangsleder har hun blant annet vært engasjert på OASE og svensk OAS, vært lovsangsleder for et team i Storsalen i flere år og er per dags dato engasjert i 20% stilling som lovsangsleder i Norkirken Nordhordland.

Maren & Anders Skarpsno

Gjestetalere

Info kommer snart

Thomas Wilhelmsen

Gjestetaler

Thomas Wilhelmsen er fra Stavanger, der han nå leder Acta Lovsangsskole, en linje på IMI Kirkens Bibelskole. Siden 2001 har han arbeidet aktivt med lovsang, og har skrevet mange av de mest brukte norske lovsangene de siste 15 årene. Thomas har vært en sentral skikkelse i lovsangsutviklingen i IMI-bevegelsen, og arbeidet med lovsang i ungdomsarbeid, på festivalen Impuls, IMI-kirken og i nettverket for norske lovsangsledere, lovsang.no. Thomas har skrevet bok om lovsang, og har også en bachelorgrad i teologi fra Misjonshøgskolen i Stavanger. Thomas Wilhelmsen er gjestetaler på en av Bergen Lovsangsskoles månedlige samlinger.

Mary Elizabeth Kolsrud

Leder for Bergen Lovsangsskole

Mary Elizabeth er en amerikansk kvinne som nylig ble gift med en norsk mann. Tidligere ledet hun en lovsangsskole i Texas i 7 år, og reiste rundt i USA og ledet lovsang på sportsarenaer fylt med tusenvis av unge mennesker. Hun har en bachelorgrad i praktisk teologi innen for lovsangs. I 2012 flyttet hun til Norge og startet Disciples of Worship. Hjertet og kallet er å stå ved siden av menigheter i Norge og Europa og oppmuntre og trene opp tilbedere og lovsangsteam. Hun har reist mye i Nord-Norge med teamet sitt, og arbeidet på småsteder, så vel som i ulike byer i Norge. Hun er områdeleder for Skandinavia for Sounds of the Nations, som ønsker å sette folkegrupper over hele verden i stand til å forløse den himmelske sangen gjennom etnisk musikk. Nå bor Mary Elizabeth i Bergen, og er ansatt i Normisjon region Hordaland som leder for studenter og unge voksne, og som leder for lovsangsarbeidet i regionen. Mary er hovedlærer for Bergen Lovsangsskole.